LokalneNaslovna

Opština Gračanica nastavlja da pomaže ugrožene, porodici Krstić doniran šporet

Opština Gračanica nastaviće sa podrškom socijalno ugroženim porodicama i građanima, kazala je predsednica Opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić nakon obilaska porodice Krstić.

Predsednica Šubarić obišla je danas socijalno ugroženu porodicu Marine Krstić, koja, bez stalnog posla, sa troje maloletne dece živi u Gračanici. Tom prilikom doniran im je „smederevac“ – šporet na drva koji im je bio neophodan da lakše preguraju zimu.

„Kao lokalna samouprava koja vodi brigu o svojim građanima, nastavićemo da pomažemo sve one porodice i pojedince koji imaju probleme, kako bi im olakšali životne uslove. Prošle godine mnoge porodice i pojedince pomogli tako što smo im obezbedili šporete, ogrev, pakete sa osnovnim životnim namirnicama i higijenom. Verujem da smo na ovaj način mnogima pomogli, te da su građani uvideli da mislimo na njih“, kazala je predsednica Šubarić.

Marina Krstić zahvalila se Opštini Gračanica i predsednici Šubarić što su pomogli da dobiju novi šporet.

„Nemam stalni posao, radim tamo gde ga ima, teško je ali se nekako snalazimo. Nisam bila u mogućnosti da kupim šporet, mnogo nam znači ova pomoć koja će nam olakšati funkcionisanje“, kazala je Marina.

Izvor: Opština Gračanica

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button