Главна / Вести / Косово и Метохија / Будурић: Велика је забринутост због избора који стижу

Будурић: Велика је забринутост због избора који стижу

IMG_201308082167

Данас је на прослави Рамазанског бајрама у општини Гора, директора Канцеларије за КиМ дочекао начелник призренског округа Јовица Будурић и представници привремених органа локалне самоуправе у Општини Гора, која функционише по систему Републике Србије. Према речима Будурића најбитније је  да  људи који живе у општини Гора  не остану ван српских институција после избора 3. новембра.

” Дошли смо да заједно са Горанцима поделимо, улепшамо расположење  за први дан Бајрама.”Овај део овде је наспецифичнији, најужнији простор део државе Србије који се граничи и са Албанијом и са Македонијом” истакао је начелник призренског округа Јовица Будурић.

Председник привременог органа општине Гора Адем Хоџа честитао је празник

Председник привременог органа општине Гора Адем Хоџа честитао је празник свим припадницима Исламске заједнице и позвао на мир и помирење, истакавши да смо сви исти пред Богом и да смо сви браћа.

„Нема бољег осећаја него поделити срећу са онима који долазе из даљине као што су се данас у Гори окупили људи са Косова и Метохије, централне Србије и Европе“, рекао је Хоџа.

Check Also

Петковић: Недавне кризе на северу КиМ на ивици трагедије

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да су две кризе које …