Косово

Миладинов у Лепосавићу: Канцеларија за КиМ ће и надаље, као и увек, бити ту за свој народ

Помоћница директора Канцеларије за КиМ Светлана Миладинов је, у оквиру својог боравка на северу Косова,  посетила општину Лепосавић, где је разговарала са директорима образовних и здравствених институција,  како би се упознала са проблемима са којима се сусрећу и понудила адекватна решења.

Миладинов  је поновила да је Канцеларија за КиМ , увек помагала свом народу и да ће  наставити да помаже, како би младима, али и свим становницима у Лепосавићу и широм Косова, олакшала живот.

Она је  са председником Привременог органа Зораном Тодићем , обишла предшколске установе,  две основне и средње школе и Дом здравља. 

У Лепосавићу је посетила  Предшколску установу ,,Наша Радост“, основну школу ,,Лепосавић“, средњу школу ,,Никола Тесла“ и Дом здравља.

Потом је у Сочаници обишла професоре и ђаке у  основној школи ,,Вук Караџић“, као и предшколску установу ,,Бамби“.

Посету општини Лепосавић, Миладинов је завршила обиласком Предшколске установе ,,Весело детињство, Пољопривредне школе са домом ученика Приштина – Лешак и обиласком економије, фарме и пољопривредног газдинства ове школе. 

Још једном је поручила да ће Канцеларија за КиМ увек бити ту, да са својим народом разговара о свим актуелним проблемима и изналази могућности , да на сваки начин помогне свима којима је то потребно.

Извор: ТВ Мост ; фото: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон