Главна / Вести / Косово и Метохија / Породицама Крстић и Спасић уручени кључеви од новоизграђених кућа

Породицама Крстић и Спасић уручени кључеви од новоизграђених кућа

vulin_kuca Министар без портфеља у Влади Републике Србије, задужен за Косово и Метохију Александар Вулин након посете Црвеном крсту и контејнерском насељу у Грачаници, обишао је у Сувом Долу породицу Спасић и у Доњој Гуштерици породицу Крстић, којима је уручио кључеве од новоизграђених  кућа, чију је изградњу финансирала Канцеларија за Косово и Метохију.

Шесточлана породица Спасић, која живи у изузетнои тешким условима, задовољна је оним што је Канцеларија за КиМ учинила за њих.

vulin_spasici„ Добили смо нову кућу, због чега сам веома захвалан министру Вулину. Ово много значи мени и мојим ћеркама, које су до сад живеле у веома тешким условима“ рекао је Спасић.

Новоизграђена кућа много значи и четворочланој породици  Крстић из Гуштерице.

Након уручивања кључева породицама Спасић и Крстић, министар Вулин и саветник председника Томислава Николића Марко Ђурић посетили су и Дом здравља у Доњој Гуштерици и уручили им сетове за реанимацију и ургентну медицину.

pomoc_domu_zdravljaШеф бироа Канцеларије за Косово и Метохију у Грачаници и кандидат за градоначелника јединствене листе „Српска“ Бранимир Стојановић поручио је, у Гуштерици, да ће Канцеларија за КиМ наставити да и даље гради куће и пружа помоћ Србима на Космету.

 

 

Извештава: Јелена Мирковић

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …