Главна / Спорт / Завидни резултати тенисера из Грачанице

Завидни резултати тенисера из Грачанице

teniseri_gracanica
Фото: Општина Грачаница

На терену тениског клуба „Приштина“ на Сунчаном брегу одржан је турнир у категоријама U-8, U-10 и U-12 за девојчице и дечаке.
Око стотинак такмичара се надметало, а учешће су узели и тенисери школе тениса из Грачанице чији је покровитељ Општина Грачаница. Такмичари школе тениса Грачаница остварили су одличне резултате. У категоријама U-10 за девојчице, такмичарка Теодора Микић пласирала се у финале, где је упркос доброј игри поражена, тако да је освојила друго место. Мартина Ђекић је стигла до полуфинала и освојила треће место.
У категорији U-8 за дечаке, представник школе тениса из Грачанице Илија Микић је сигурном и убедљивом игром освојио прво место, и још једном показао свој велики понтецијал и доказао да је у категорији U-8 ове године неприкосновен. Илија Микић је узео учешће и у категорији U-10 где је стигао до полуфинала. У категорији U-12 Грачаница није имала представника. „Остварени резултати су и више него одлични, а с обзиром да предстоји још пар турнира до краја сезоне, надамо се да ће ризница трофеја бити још богатија.“ казао је тренер Дејан Живић.

Check Also

Аустралијске власти поново поништиле визу Новаку Ђоковићу

Аустралијске власти поништиле су поново визу Новаку Ђоковићу после одлуке министра за имиграције у Федералној …