Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Косово

Чланови Српске листе иступили из општинских изборних комисија на северу КиМ

Чланови општинских изборних комисија на северу КиМ из Српске листе поднели су оставке, преносе медији у Приштини, позивајући се на Централну изборну комисију.

“Могу да потврдим да смо примили оставке четири члана Општинских изборних комисија за општине Лепосавић, Звечан, Зубин Поток и Северна Митровица, које је ЦИК претходно именовао за представнике политичког субјекта Српска листа. ЦИК је на протеклим састанцима операционализовао општинске изборне комисије у ове четири општине, именујући четири извршна службеника, који су и на челу ЦИК-а, и донео одлуку о именовању 27 чланова, који представљају парламентарне политичке субјекте”, рекао је портпарол ЦИК-а Ваљмир Ељези.

Српска листа позвала је јуче да се не излази на предстојећи референдум на којем ће се одлучивати о смени четворице нелегитимних градоначелника на северу Косова и Метохије, јер је, како истичу, Аљбин Курти учинио све да тај референдум не успе.

Извор: РТС

Прикажи још

Повезани артикли

Проверите такође
Цлосе
Бацк то топ буттон