Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛокалнеНасловна

Грачаница: Одржан Васкршњи турнир у стоном тенису

Туристичка организација Грачаница у сарадњи са Општинским одељењем за омладину и спорт Општине Грачаница трећу годину за редом организује Васкршњи турнир у стоном тенису који има хуманитарни карактер. Сва прикупљена средства на овом турниру биће прослеђена Луки Секулићу из Грачанице, који се налази на лечењу у Италији.

“Као што видимо данас, јесте да ситним корацима и сви заједно успевамо да остваримо један циљ, а то је да од овог спорта начинимо још један бренд у нашој општини. Циљ је хуманост, добра воља свих нас који смо спремни да помогнемо онима којима је у датом тренутку помоћ потребна. Данас сви ми играмо за Луку и желим да му пошаљем поруку подршке са овог места, огромну позитивну енергију његових другара. 12.маја Лука ће се наћи на хирушком столу у Италији и верујем да ће му ово данас значити”, истакла је Сандра Ђокић, директорка ТОГ.

Турнир је сваке године све масовнији, а поред хуманог аспекта, циљ је да се овај спорт унапреди и приближи младима, јер је већ сада постоје доста талентоване деце.

” Прве године смо имали 90 такмичара, прошле године смо имали 110, а ове године 140 такмичара. Морам да издвојим, поред деце школског узраста , ту си ветерани, њих 24. Комплетирали смо цео процес и све генерације смо уврстили у данашњи турнир”, казао је Душан Цвејић, директор Одељења за омладину и спорт.

“Трећи пут учествујем на турниру, а укупно четири године тренирам стони тенис. Данас играмо за нашег друга Луку и надам се да ћу победити”, казао је Страхиња Јефтић , учесник турника.

“Можемо да се похвалимо да учествујемо по четврти пут на Републичком такмичењу, 25. јуна идемо у Нови Сад. На такмичењу ће учествовати деца из Грачанице, Јањева, постоји нада у стони тенис”, истакао је Срђан Пантић, судија.

Победницима турнира биће уручене медаље и пехари, а планови организатора су да овај турнир буде још једна од традиционалних манифестација које се организују поводом највећег православног празника Васкрса.

Прикажи још

Повезани артикли

Проверите такође
Цлосе
Бацк то топ буттон