Главна / Вести / Косово и Метохија / Министарка Михајловић и министар Вулин у посети Космету

Министарка Михајловић и министар Вулин у посети Космету

ZORANA MIHAJLOVIÆМинистарка енергетике, развоја и заштите животне средине Зорана Михајловић и министар без портфеља задужен за Косово и Метохију у посети су Косовској Митровици, а министарка Михајловић ће потом допутовати и у Грачаницу.

Михајловићева и Вулин су у Ректорату Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици разговарали са ректором Срећком Милачићем, саопштила је владина Канцеларија за Косово и Метохију.

Министарка Михајловић је са ректором Милачићем потписала протокол о сарадњи између Министарства и Универзитета.

Министарка ће на Факултету техничких наука одржати предавање на тему енергетике и енергетских ресурса на Косову и Метохији, најављено је из Министарства енергетике.

На Факултету техничких наука је потом у организацији Грађанске иницијативе “Српска”  бити одржана трибина на којој ће говорити министар Александар Вулин, министарка Михајловић, кандидат за градоначелника Косовске Митровице Крстимир Пантић, начелник Косовскомитровачког округа Васо Јелић, Миљана Николић и Милован Кривокапић, наведено је у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Михајловићева ће се затим упутити у Грачаницу, где ће обићи Манастир Грачаницу и разговарати са представницима зависних предузећа ЕПС-а на Косову и Метохији.

 

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …