Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиКосовоКултураНасловна

Младе балерине Школе балета на пријему код председнице Општине Грачаница

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић и директорица Одељења за образовање Бранкица Нићић угостиле су данас младе балерине Школе балета у Грачаници поводом њиховог успеха на Инетрнационалном фестивалу у Будимпешти.

Младе балерине Школе балета у Грачаници, упркос веома јакој регионалној конкуренцији, освојиле су неколико награда на Интернационалном фестивалу у Будимпешти. То је био повод да им данас признања у знак захвалности додели и председница општине Грачаница, као и да им честита на успеху и пожели срећу у даљем раду.

– Овај нови успех је само показатељ да ред, рад и дисциплина, љубав према балету, резултира успехом који су они показали на овом такмичењу. Ми смо данас припремили скромне поклоне, како бисмо им дали подстрек за даљи успех, за даљи рад јер сматрам да они то заслужују зато што су најбољи амбасадори наше општине. Локална самоупарава помаже балетску школу. Прошле године смо их помогли. Набавили смо им костиме за наше младе балерине. Ове године смо обезбедили превоз до Беча, и све оно што је потрбно локална самоуправа стоји на услузи нашим младим, талентованим балеринама – рекла је председница Општине Грачаница Љиљана Шубарић.

– Са балеринама није тешко радити, зато што су дивна деца, васпитана, културна, жељна нових знања, просто су посебне – рекла је о младим балеринама Снежана Бурсаћ Петровић, координатор Школе балета.

Младе балерине истичу да је свако ново искуство у току бављења балетом незаборавно и непроцењиво.

Балерине Школе балета наступиће и на Видован на завршном концерту у Дому културе, а припреме за овај догађај су увелико у току.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон