Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ДруштвоНасловна

Одржан завршни концерт Музичке школе “Стеван Мокрањац” у Лапљем Селу

По традицији, на крају сваке, па и ове школске године у Музичкој школи “Стевен Мокрањац” у Лапљем Селу одржан је завршни концерт. Тиме је обележена годишњица школе, а сумирани су и остварени резултати.

“Ове године били смо учесници осам такмичења, освојили смо 22 награде што значи да је ово била изузетно успешна година за нас. Остварени су веома високи резултати тако да сам ја као директор, а и све моје колеге, веома поносни”, истакао је Андрија Јовић, директор Музичке школе.

Успешним ученицима и њиховим предметним наставницима у знак захвалности уручене су медаље и дипломе.

“Ове године освојили смо више награда, али посебно нам је значајна награда коју смо освојили у Сремској Митровици на десетом јубиларном фестивалу пијаниста”, рекла је Милена Димитријевић, ученица.

“Било нас је много, али ја сам се потрудила, пуно сам вежбала и освојила сам прву награду”, казала је ученица Лена Јосифовић.

“Ја сам заиста поносан на све своје и ученике мојих колега који, такође, имају изванредне резултате. Заједно ћемо наставити да нижемо успехе”, казао је професор Немања Ђорђевић.

Захвалнице су добили и представници локалних самоуправа који су помагали одлазак ученика на такмичења. За све госте, родитеље и наставник одржан је концерт на коме су се представили, за разлику од претходних година, ученици који нису били на такмичењима. Својим наступима показали су да ће, сасвим сигурно, ђаци и убудуће освајати награде и представљати своју школу у најбољем светлу.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон