Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КосовоНасловна

На Дому културе и у дечијем парку у Сушици исписани графити “Албанија”

На Дому културе и у дечијем парку у Сушици у току јучерашњег дана исписани су графити “Албанија”. Мештани Сушице јутрос су приметили графите по зидовима Дома културе и на тобогану у дечијем парку, који се налази у дворишту Дома културе. У непосредној близини Дома културе налази се и амбуланта. Овај инцидент узнемирио је Србе у Сушици, која је мешовито село и у коме дуги низ година живе Срби и Албанци.

“Оно што је јако важно да се каже све су то староседеоци са којима ми живимо годинама уназад, пре 1999. године и сада, никада пре није било већих проблема. Пре пар година били су исписани слични графити, интересантна ствар је да се то дешава кад су одмори. Моје мишљење је да мештани Сушице нису то урадили, већ да су то урадили људи који долазе на одмор на Косову. Ја никог нисам видео, као ни мештани Сушице који нису затекли на лицу места неког ко пише графите, можемо само да нагађамо, претпоставља се да су Албанске националности, али не бих рекао да су из Сушице. Ситуација није пријатна ни мало, али не могу неки графити да нас уплаше и отерају одавде”, рекао је председник Локалног савета Сушице.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон