КосовоНасловна

Медицински потрошни материјал дониран здравственим установама

У циљу унапређења здравствене заштите, Општина Грачаница донирала је здравственим установама на територији наше општине медицински потрошни материјал у вредности од око 30.000 евра.

Медицински материјал допремљен је испред болнице у Лапљем Селу, а потом је подељен директорима здравствених установа. Обезбеђен је преко општинског одељења за здравство и социјалну заштиту.

Подели материјала присуствовала је председница Општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић у пратњи директорице за здравство Зорице Милић. Председница Шубарић истакла је да донација представља континуирану посвећеност побољшању квалитета пружања здравствених услуга нашим грађанима и подршку здравственим установама.

„Потрошни медицински материјал побољшаће пружање квалитетне здравствене неге и допринеће очувању здравља наших грађана. Општина остаје посвећена унапређењу здравства“, казала је Шубарић.

Медицински потрошни материјал добиле су болнице у Лапљем Селу и Грачаници, као и Домови здравља у Доњој Гуштерици, Грачаници и Угљару. Директори ових здравствених установа захвалили су се на новој донацији, истакавши да ће им материјал бити довољан за дужи временски период.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон