ДруштвоКосовоНасловна

Одржан “Час хуманости” у Средњошколском центру у Лапљем Селу

Концерт под слоганом „Дођи, слушај и буди хуман за Луку!“ ујединио је ученике три школе у истом циљу да помогну оном коме је помоћ у овом тренутку најпотребнија. Наставници и родитељи били су им подршка. Организацијом „Часа хуманости“ ђаци су показали су да су племенитост и хуманост најлепше особине које  красе свако младо биће.

Лука Секулић из Грачанице  болује од портне хипертензије. Налази се у болници у  Италији како би лекари  могли да обаве операцију srcа, за коју је потребно 50.000 евра, након чега би требало да се настави лечење Лукиних пратећих болести. У ову акцију укључили су се до сада многе установе и институције.

„Ми смо се потрудили да у најкраћем могућем року и организујемо манифестацију која би заинтересовала грађане да дођу у што већем броју и помогну лечењу Луке Секулића. Надамо се да је организација успешна и да је прилично лепа свота уплаћена у име свих професора и ученика Средњошколског центра“, истакла је професорица Ана Костић.

Истовремено, ученици Основне школе Краљ Милутин из Грачанице, који су уједно и Лукини школски другари, организовали су хуманитарну акцију продаје играчака и прехрамбених производа, а сав приход биће усмерен за Лукино лечење.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон