ДруштвоНасловна

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић посетила станаре зграда у Лапљем Селу

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић посетила је у послеподневним сатима са сарадницима Лапље Село где је најавила решавање питања водоснабдевања за станаре једне од стамбених зграда.

Председница Шубарић најавила је данас током посете станарима зграда у Лапљем Селу да ће општина Грачаница решити проблем водоснабдевања за једну од зграда.

„Станари зграде биће прикључени на бунар чиме ће трајно бити решено питање водоснабдевања. У наредним данима биће набављен сав неопходан материјал за извођење радова како би уградња и повезивање зграде било што пре решено“, казала је председница проф. др Љиљана Шубарић.

Она је такође казала да општина улаже напоре да се у што скорије време са надлежнима у компанији Водовод пронађе компромисно реше у вези са застарелим рачунима за воду.

Председница Шубарић је овом приликом најугроженијим породицама у стамбеним зградама поделила пакете помоћи  са храном и потрепштинама.

Посету је искористила да са станарима зграда у Лапљем Селу поразговара о изазовима са којима се суочавају. Станари су се председници Шубарић захвалили на посети као и на сталној бризи за њихов свакодневни живот посебно када је реч о инфраструктирним и комуналним улагањима.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон