КултураЛокалнеНасловна

Публика у Грачаници уживала у дружењу са глумцем Петром Божовићем на књижевно-сценском часу

У пуној великој сали Дома културе у Грачаници, а само дан уочи обележавања Дана матерњег језика, глумац Петар Божовић одржао је књижевно-сценски час инспирисан делима Његоша и Матије Бећковића.

Књижевно-сценски час Петра Божовића пропраћен је у Грачаници, не само аплаузима, већ и емоцијама и дубоким поштовањем које је публика показала, када је овај велики српски глумац у питању. Сам Божовић такође није крио емоције, како током, тако и на самом крају свог наступа.

Покровитељ ове акције је привредник и власник фирме Транспортшпед из Београда Бранислав Баћовић, који је истакао да је његов основни мотив да народ на Косову види да и неко у Београду мисли на њих.

Све теме које је Божовић обухватио на свом часу дружења са публиком у Грачаници у овом тренутку су веома актуелне, како када је у питању тренутна ситуација, тако и када је у питању однос према језику и култури.

Књижевно-сценском часу истакнутог глумца Петра Божовића, осим публике у Грачаници, имаће прилике да присуствује и публика у Осојану, Гораждевцу, Зубином Потоку.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон