Косово

Српска листа: Куртијев заменик министра Радомировић се представља као искусни пироман

Свега пар дана након што су запаљена два аутомобила угледних и часних становника општине Лепосавић на друштвеним мрежама и медијима се појавио аудио снимак у коме садашњи заменик министра за заједнице и повратак Ненада Рашића, Радоица Радомировић, из Лепосавића, који се често среће са Аљбином Куртијем а сам Курти га представља као свог сарадника, детаљно објашњава како се подмеће пожар и пале аутомобили, наводи се у саопштењу Српске листе.

Уместо да се бави повратком расељених, Куртијев заменик министра, Радомировић, се представља као искусни пироман који зна како треба запалити аутомобил.

 Оно што посебно забрињава и што захтева хитну реакцију надлежних органа јесте податак да по фотографијама запаљених аутомобила, изгледа да је пожар подметнут тј модус операнди баш онакав како се чује на аудио снимку. 

Верујемо да ће овај аудио снимак бити довољан да полиција и надлежни органи приведу Радомировића и испитају његову евентуалну умешаност у ова недела, која изазивају узнемирење грађана. 

Подсећамо да ово није прва афера чији је главни актер Радомировић, па имајући у виду револт грађана Лепосавића и бес који имају због његових недела, брине нас реакција обичних, поштених домаћина у Лепосавићу који овакав зулум не могу да трпе, наводи се у саопштењу Српске листе.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон