Косово

Српска листа: Све док Курти, Рашић и Свечља нападају председника Вучића и Српску листу, знаћемо да смо на добром путу

Лажима и нападима на председника Вучића и Српску листу, министар за заједнице и повратак у Приштини Ненад Рашић,  заправо се додворава Аљбину Куртију и прикрива везе са криминалним круговима, наглашавају представници Српске листе.

,,Ко о чему, Ненад Рашић, Куртијев потрчко у дресу Косова, о поштењу. Тако данас овај умишљени политичар, без иједног српског гласа, износи лажи о председнику Вучићу и Српској листи јер је свестан нивоа корупције у којој учествује преко својих сарадника“, наводи се у саопштењу.

Српска листа подвлачи да за Рашића ниједан Србин није гласао, нити га сматра својим представником.

,,Његове изјаве су (дате) само са једним циљем – да се додвори његовом шефу Аљбину Куртију и прикрије директна веза са криминалним круговима под диригентском палицом његовог пајтоса Радоице Радомировића, а у шта је директно уплетен министар полиције Џељаљ Свечља који до данас није утврдио ко је користио дрогу у просторијама општине Лепосавић, на чијем је челу Љуљзим Хетеми из Куртијеве странке. Нити је одговорио када ће ухапсити Радомировића који по сопственом признању најбоље зна како се пале аутомобили, подмеће експлозив“, наглашавају представници Српске листе.

У саопштењу се наводи и да Свечља и Рашић немају морално право да очекују било какву подршку од Срба.

,,Онај исти Свечља, који је уништавао возила међународних мисија и спроводио терористичке нападе на имовину међународних организација и онај исти Рашић који нема ниједан глас желе да објасне Србима како треба да подржавају њих и Куртија, а не своју државу, Српску листу и председника Вучића.

Подсећамо Рашића, Свечљу и њиховог патрона Куртија, да дуже од годину дана користе буџете општина на северу. Више десетина милиона евра је у том периоду нестало, а они ни једну једину рупу на путу нису закрпили. Па када говоре о корупцији нека одговоре да ли су сав новац потрошили на куповину наркотика, или су нешто оставили са стране?“, подвлачи се у саопштењу.

,,Све док Курти, Рашић и Свечља нападају председника Вучића и Српску листу, знаћемо да смо на добром путу и српски народ ће бити уз нас, па и у овим тешким временима“, поручују из Српске листе.

Извор: Саопштење / ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон