ВестиКосово

У Лепосавићу запаљен аутомобил начелници општинске управе у српском системуАутомобил марке „тојота аурис“ регистрације са ознакама Рашке, који припада начелници општинске управе Привременог органа Општине Лепосавић Радмиле В. запаљен је јутрос око четири сата у Лепосавић
Аутомобил је запаљен на паркингу недалеко од Средње школе у близини кућа и стамбене зграде у улици Милана Радуловића Крцуна. На ауту је причињена већа материјална штета, а оштећена су још два возила, комби и мањи путнички аутомобил.

Мештани који у близини живе кажу да су убрзо на лице места стигле ватрогасне екипе и полиција која је започела увиђај, док су форензичке екипе из Приштине на лице места стигле нешто око 9 сати.

На паркингу су поред била паркирана још два возила, комби и мањи аутомобил који су такође претрпели мању материјалну штету, а горела је и бандера са које се напајају електричном енергијом оближње куће и стамбени објекти.

Командир косовске полиције за регион Север Ветон Ељшани за Косово онлајн потврдио је да је рано јутрос у Лепосавићу запаљен аутомобил, али је додао да се још увек не зна мотив паљења аутомобила и да су форензичке екипе изашле нешто касније на терен како би по дану извршили увиђај.

Извор:Косово Онлине

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон