Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Косово

Нападнута новинарка Политике и новинар Јединства у Косовској Митровици

На Главном градском мосту на Ибру, који раздваја северни српски и албански јужни део Косовске Митровице синоћ је Албанац у видно алкохолисаном стању физички насрнуо и пивском флашом гађао Биљану Радомировић, новинарку „Политике“ и Зорана Влашковића, новинара „Јединства“ , који су били на задатку.

Новинарка Радомировић је задобила лакше телесне повреде, у виду  посекотине на нози, а брзом интервенцијом италијанских карабињера који су се налазили на само десет метара од места инцидента, санирана је повреда, наводи Политика.

Иако новинари Радомировић и Влашковић и на инсистирање карабињера нису желели да се позове косовска полиција, ипак је убрзо стигла патрола, како се испоставило на позив карабињера, али и возило хитне службе Клиничко болничког центра (КБЦ) Косовска Митровица.

И лекар и здравствено особље су поново санирали повреду, а Радомировић је одбила да иде у болницу.

Албанац који је изазвао инцидент се истог момента пошто је гађао пивском флашом ужурбано удаљио ка јужном делу града, а новинари су и поред позива полиције одбили да дају изјаве у полицијској станици Север, пише Политика.

На Главном мосту на Ибру  даноноћно дежурају припадници италијанских карабињера из састава Кфора, а цео мост је под видео наѕором.

Извор: РТС

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон