Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Косово

Лепосавић: Јединица за привредни криминал уз асистенцију косовске полиције ушла у трезор Народне банке Србије

У просторијама трезора Народне банке Србије – група за Косово и Метохију у Лепосавићу, у току је акција Косовске полиције и Јединице за привредни криминал из Приштине.

У једини преостали објекат трезора Народне банке Србије који нису до сада затворили, ушли су данас службеници јединице за привредни криминал из Приштине уз асистенцију косовске полиције.

“Акција је у току, то је продужен случај затварања банака и пошта. Случај води иста јединица, а информације о томе шта је заплењено у објекту у Лепосавићу , даће органи из Приштине. Све што буду нашли од документације, рачунарске опреме и новца биће заплењено”, рекао нам је заменик командира косовске полиције за регион север Ветон Ељшани.

Радио Митровица север

Просторије експозитуре Народне банке Србије налазе се у истој згради где су до недавно биле смештене српске институције, укључујући и Привремени орган општине Лепосавић.. Пре два дана је из тих просторија однета опрема и документација.

Извор: Радио Митровица север

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон