Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Вести

Вучевић: Курти наставља са стварањем неподношљивих услова за живот Срба на Косову

Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да је Аљбин Курти нервозан због предстојећих избора на Косову који су заказани за 9. фебруар 2025. године, али и због предстојећих избора у САД чији ће изборни резултат свакако утицати на глобалну геополитику, преноси Пинк.
“Оно што је за нас забрињавајуће је да Курти наставља са стварањем услова да Срби на Косову и Метохији не могу нормално да живе, да су ти услови неподношљиви”, рекао је Вучевић за ТВ Пинк.

Истакао је да је после дуго времена поново дозвољен увоз на подручје Косова, али да није добра ствар што се то у пракси врло отежано спроводи.

“Само је административни прелаз Мердаре отворен, прегледи трају предуго намерно, суштински се отежава улазак српске робе. Са тиме се у пракси поништава оно што је договорено и потписано у Берлину”, каже Вучевић.

Додаје да је смешно када се Курти похвали са реактивирањем Цефте јер је то, како каже, као када би учитељица похвалила ђака који је побегао са часа.

Извор: Косово Онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон