Косово

Докле год Курти напада Српску листу, то је доказ да радимо у интересу српског народа

Српска листа је саопштила данас да Аљбин Курти, свестан да његови пулени немају никакву подршку српског народа,  наставља да лаже у намери да блати Српску листу која никада није и неће бити послушник никоме у Приштини, већ верни борац за права српског народа и противник Куртијевом плану о протеривању српског народа. 

„Куртија и његов режим погађа активно деловање Српске листе да се међународним представницима и европској и светској јавности укаже на фашистичке намере Приштине који воде етничком чишћењу српског народа са својих вековних огњишта. 

Након отимања српске земље, упуцавања српске деце и грађана, кршења права на лечење и обазовање, одлука о забрани вакцинације одлука о укидању динара је последњи елемент плана Аљбина Куртија којим се чини злочин против човечности, јер се наши сународници стављају у такав положај да не могу да опстану као нација на Косову и Метохији. 

Покушао је Курти да лажним оптужбама, монтираним поступцима и институционалним насиљем ослаби положај Српске листе. Чак је у политички живот увео неке људе који су познати по коришћењу наркотика у радно време, поред његових специјалаца и његовог лажног градоначелника. Ипак његов план није успео. Српска листа је и даље најјача политичка организација српског народа која је уз свој народ и своју државу Србију. 

Износећи лажи о некаквим аранжманима Српске листе са председником Руске Федерације, Владимиром Путином, Курти показује нервозу јер чланови Српске листе имају отворена врата и на истоку и на западу. Док наши представници воде разговоре са високим званичницима САД у сред Вашингтона, Курти у САД може само као туриста, да обилази музеје и по неког албанског исељеника. 

Ипак, све док Курти и његови сатрапи нападају Српску листу то ће бити најбољи доказ да радимо у интересу српског народа“, стоји у саопштењу Српске листе.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон