Главна / Вести / Косово и Метохија / Сокобања: У току 37. СИГРАФ Србије

Сокобања: У току 37. СИГРАФ Србије

sigrafУ Сокобањи се од 26 до 29 септембра одржавају 37. традиционални сусрети графичких и медијских радника Србије, познатији под називом СИГРАФ.

Овогодишњим сусретима придружили су се и равноправно учествују радници запослени у производњи и преради папира, као и велики број медијских радника.

Поред својих колега из свих градова Србије и Војводине који традиционално учествују на сусретима графичких и медијских радника Србије, пристутна је и Екипа Мреже Мост којима припадају Радио Косовска Митровица и Радио Грацаница.
У склопу сусрета, одржавају и спортске радничке игре. Наша екипа забележила је фудбалске утакмице које су одигране првог такмичарског дана.
Председник Републичког одбоира запослених у графицкој издавачкој информативној делатности и кинематографији србије Драгутин Ремецки, казао је за наш програм да је жеља свих да овај 37. СИГРАФ обеелжимо у знак сећања на дугогодишњег председника Републциког одбора Рајка Симића и на тај начин се сетимо свега онога што је кроз године одржавања ових игара урађено.
Поред СИГРАФ-а, у Сокобањи у току је трећи међународни турни у тенису „Сокобања Опен“ на ком учествује 37. тенисера из Србије, Европе и света. Одлична идеја да се за следећи СИГРАФ у такмичарски део уврсти и надметање у тенису.

Check Also

Захтев за повлачење Кфора више претња, него што је реално

Председник Народне скупштине Ивица Дачић оценио је данас да захтеви да се КФОР и УНМИК …