Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ВестиСрбија

Петковић са италијанском сенаторком Кракси: Важна порука да ћемо у Италији имати снажну подршку на путу мира, стабилности и напретка

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић саастао се са председницом Комисије за спољне послове и одбрану Савета Републике Италије, сенаторком Стефанијом Кракси.

„Веома добар састанак са председницом Комисије за спољне послове и одбрану Сената Републике Италије, сенаторком Стефанијом Кракси. Пренео сам јој да је Београд у потпуности посвећен дијалогу, процесу нормализације односа са Приштином и мирном решавању свих отворених питања. Детаљно сам своју саговорницу упознао са немогућим условима у којима живи српски народ на КиМ, који се налази под свакодневним нападима Куртијевог режима“, рекао је Петковић.

Он се захвалио сенаторки Кракси на одвојеном времену и конструктивном разговору.

„Драго ми је да ћемо имати прилику да је угостимо и у Београду с обзиром да је прихватила наш позив да посети Србију већ до краја ове године. Веома важна порука сенаторке Кракси да ћемо у Италији имати снажну подршку на путу мира, стабилности и напретка!“, рекао је Петковић

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон