NaslovnaSrbija

Direktor Kancelarije za KiM čestitao T a n j u g u jubilej

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je Novinskoj agenciji T a n j u g 80 godina uspešnog rada.

„Poštujući visoke standarde profesionalnog, agencijskog novinarstva, osam punih decenija T a n j u g doprinosi afirmisanju osnovnih vrednosti vaše profesije, što dokazuje i saradnja koju imate sa najuticajnijim medijskim kućama u zemlji i svetu. Rečju, a odnedavno i slikom, putem TV T a n j u g, prošlost i sadašnjost naše države i njene vrednosti nezaobilazne su teme vašeg istinitog izveštavanja. Cilj koji je vaša agencija imala od dana osnivanja, davne, ratne 1943. godine, da bude profesionalna, tačna, najbrža i objektivna u plasiranju informacija i vesti, ostvarila je i zadržala do današnjeg dana. Prolazeći kroz period brojnih političkih, ekonomskih i kulturnih previranja, postali ste agencija sa prepoznatljivom uređivačkom politikom, čiji je moto istina i nepristrasnost“, rekao je Petković.

Posebno je istakao svakodnevno objektivno i pravovremeno izveštavanje o iskušenjima kroz koja srpski narod i naša država prolaze na Kosovu i Metohiji.

„Na tome i na činjenici da ste pouzdan izvor informisanja za sve koji žive na celoj teritoriji Srbije, pa i u našoj južnoj pokrajini, posebno sam vam zahvalan i zbog toga uvek možete računati na moju i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Poverenje koje ste stekli u zemlji, ali i van granica Srbije, traži od vas da kvalitetom i svojim stručnim, neprekidnim usavršavanjem unapređujete vaš rad, da iskoristitite brend, tradiciju i znanje, kako biste ostali najmodernija agencija u regionu. Uveren da ćete to i postići, želim vam još mnogo uspešnih godina tokom kojih će ime vaše agencije biti sinonim za tačnost i poverenje“, kazao je Petković.

Izvor: T a n j u g

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button