НасловнаСрбија

Директор Канцеларије за КиМ честитао Т а н ј у г у јубилеј

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић честитао је Новинској агенцији Т а н ј у г 80 година успешног рада.

“Поштујући високе стандарде професионалног, агенцијског новинарства, осам пуних деценија Т а н ј у г доприноси афирмисању основних вредности ваше професије, што доказује и сарадња коју имате са најутицајнијим медијским кућама у земљи и свету. Речју, а однедавно и сликом, путем ТВ Т а н ј у г, прошлост и садашњост наше државе и њене вредности незаобилазне су теме вашег истинитог извештавања. Циљ који је ваша агенција имала од дана оснивања, давне, ратне 1943. године, да буде професионална, тачна, најбржа и објективна у пласирању информација и вести, остварила је и задржала до данашњег дана. Пролазећи кроз период бројних политичких, економских и културних превирања, постали сте агенција са препознатљивом уређивачком политиком, чији је мото истина и непристрасност”, рекао је Петковић.

Посебно је истакао свакодневно објективно и правовремено извештавање о искушењима кроз која српски народ и наша држава пролазе на Косову и Метохији.

“На томе и на чињеници да сте поуздан извор информисања за све који живе на целој територији Србије, па и у нашој јужној покрајини, посебно сам вам захвалан и због тога увек можете рачунати на моју и подршку Канцеларије за Косово и Метохију. Поверење које сте стекли у земљи, али и ван граница Србије, тражи од вас да квалитетом и својим стручним, непрекидним усавршавањем унапређујете ваш рад, да искориститите бренд, традицију и знање, како бисте остали најмодернија агенција у региону. Уверен да ћете то и постићи, желим вам још много успешних година током којих ће име ваше агенције бити синоним за тачност и поверење”, казао је Петковић.

Извор: Т а н ј у г

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон