КултураЛокалнеНасловна

Дом културе Грачаница: Пета дечија књижевна радионица ,,Чувам језик, лепо пишем“

Пета дечија књижевна радионица „Чувам језик, лепо пишем“,  која има за циљ да се талентована деца усмеравају ка чувању српског језика и писању књижевних дела, организује се  од 15. до 21. новембра, наведено је на Фејсбук страници Дома културе  Грачаница.

,,На радионици ће учествовати ученици основних школа узраста од 10 до 15 година, а циљ ове школе, је да се деци приближи љубав према поезији, читању и писању.

Током њеног трајања ученици ће развијати културу писменог изражавања, маштовитост, таленат и креативност, а своје умеће писања представиће на крају радионице читајући своје радове“, наглашено је у објави.

Додаје се да су полазници радионице  ученици основних школа на територији Општине Грачаница, која имају склоност ка писању и воле књижевност, са којима ће радити предавачи, истакнути књижевник и уредник часописа „Бранковина“ Аца Видић и писац за децу и одрасле Бранко Стевановић.

Радионица се отвара  у среду, 15. новембра, у 12 часова, а одржава се под покровитељством Министарства културе Владе Србије. 

Извор: Дом културе Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон