КосовоЛокалнеНасловна

Донаторско вече за Луку Секулића одржано у Грачаници

На иницијативу Туристичке организације Грачанице, синоћ је у Грачаници одржано донаторско вече за помоћ једанаестогодишњем Луки Секулићу из Грачанице, који болује од портне хипертензије и у болници у Италији, где се тренутно налази. чека на хитну операцију srcа за коју му је потребно 50 000 евра.

Донаторско вече за прикупљање помоћи једанаестогодишњем Луки Секулићу из Грачанице, коме је потребна хитна операција на srcу, окупило је велики број мештана Грачанице и околних српских средина, као и представнике институција, који су се одазвали апелу за помоћ. Луки, који се тренутно налази у болници у Италији, за операцију је потребно 50 000 евра.

„Нама је уобичајна пракса да се бавимо хуманим стварима ради се о Дому здравља. Са великим задовољством сви радници Дома здравља у Доњој Гуштерици су прихватили ову акцију, и надамо се да ће ово наше мало њима значити пуно“, рекао је доктор, Саша Младеновић.

„Ученици Економско – трговинске школе радо су се одазвали овој хуманитарној акцији, а они истовремено организују и концерт са ког ће приход такође бити упућен Луки“, истакла је директорица Драгица Митић.
Донаторско вече за Луку органзовала је Туристичка организација Грачанице.

„Пре сама донаторске вечери већ је прикупљено 375.870 динара и 730 еура. Циљ ово вечери је да помогнемо нашем Луки да се што пре врати у нашу Грачаницу“ рекла је Сандра Ђокић, директорка ТОГ.

У ишчекивању операције свог једанаестогодишњег сина мајка Јелена захвалила је на великој подршци у коју како каже није ни сумњала.

Лука болује од портне хипертензије и његов живот је озбиљно угрожен. Тренутно чека на сложену операцију на срчаном залиску, односно замени „печа“ који му је уграђен када је имао 4 месеца.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон