Друштво

ХО “28 јун”: Не заборавимо нашу децу током Божића

Божићни празници су већини нас, време најлепших сећања из детињства, али тужна истина је да многа деца немају привилегију таквих тренутака. За њих, Божић није само дан за поклоне, већ још један тежак дан који треба преживети, поручују из Хуманитарне организације “28. јун”.

“Не заборавите, сиромаштво не нестаје Божићном чаролијом за време празника. Шта више, оно тада још теже пада. Нарочито деци са посебним потребама, у сиротиштима, а поготово деци у енклавама на Косову и Метохији. Ова деца често немају довољно хране, одеће за топле зимске дане, па чак ни основне ствари попут кревета или крова над главом који би им пружили осећај сигурности. Током целе године, срећемо ове малишане и трудимо се да им пружимо подршку, помажемо им да превазиђу сиромаштво и донесемо осмех и радост у њихове животе”, наводи се у саопштењу.

Истичу да је њихова мисија, већ седму годину за редом, стављање ових малишана и њихових породица на прво место.

“Сада, више него икад, рачунамо на вашу несебичну помоћ. Поклони које донирате биће уручени деци и породицама преко њихових школа, вртића, болница и сиротишта, где год да живе српска деца. Молимо вас придружите нам се у овој Божићној мисији тако што ћете донирати поклон, два или онолико колико можете. Ваша подршка чини разлику у животима ових малишана, пружајући им топлину и радост током празничне сезоне. Хвала вам што делите љубав и правите разлику у њиховим животима”, поручују из ХО “28. јун”.

Кредит кард: https://www.28jun.org/donate

Пејпал: https://www.paypal.me/28jun

СМС: Пошаљи 1 на 1733

Динарски рачун:

325-9500700198614-30

ОТП Банка

Додати шифру плаћања 288 или 287

Инстаграм Фундраисер: https://www.instagram.com/p/C003ViwuyJ5/

Фејсбук Фундраисер: https://www.facebook.com/donate/900462908332263/

Извор: ТВ Мост, саопштење 0 0

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон