ЛокалнеНасловна

Јевтић: Радио Грачаница је 24 године најслушанији радио захваљујући верним слушаоцима и раду свих колега

Радио Грачаница, која је почела са радом 21.10.1999. године, данас обележава 24 године рада и постојања. Од тог дана па до данас задржала је место најслушаније радио станице у српским срединама на КиМ, а све то постигли смо захваљујући залагању и раду свих колега, истакао гостујући у Јутарњем програму Дејан Јевтић, координатор РТВ Грачаница.

„Данас обележавамо 24 године рада и постојања и могу да истакнем да сам поносан на све колеге и резултате које смо остварили за све ове године трајања. Од првог дана па до данас ми смо у служби наших грађана и институција, које су битне за опстанак нашег народа. Морам да истакнем да смо почели када је било најтеже за све нас на Косову и Метохији и те 1999.године трудили смо се да будемо глас народа и разума што нас је сродило са нашим слушаоцима, којима смо тада били једино средство информисања. Драго ми је што могу да кажем да је Радио Грачаница до данашњег дана задржала имиџ, који је тада стекла“, казао је Јевтић.

Говорећи о првим данима рада, Јевтић је истакао да је то био веома тежак период и да није било лако започети, издржати, истрајати и превазићи све проблеме заједно са нашим народом.

„Почетак је био тежак, али је жеља свих нас, тадашњих радника радија Приштина, била исувише јака. Борили смо се, трудили и опстали, што је најбитније. Тако смо од једне мале радио станице данас стигли до телевизије Грачаница, поред тога имамо и сајт, а све наше вести презентујемо и путем све популарнијих друштваних мрежа“, нагласио је Јевтић.

У наредном периоду слушаоци и гледаоци РТВ Грачаница биће информисани на најбољи и најбржи могући начин, као и свих претходних година, а радиће се и на унапређењу програма, казао је Јевтић.

„Трудимо се да испратимо све терене, све активности овдашњих институција, као и све оно што наше слушаоце и гледаоце занима. Оно што је битно јесте да су то, захваљујући нашим новинарима, увек проверене и благовремене информације. У наредном периоду планирамо да унапредимо телевизијски програм, да опремимо још један студио и, наравно, да упослимо још новинара, који су нам преко потребни“, нагласио је Јевтић.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон