ЛокалнеНасловна

ЈКП „Екологија“ брине о уређености јавних површина у јесењој сезони

Улице Грачанице, али и дворишта, као и остали простори знатно су уређенији захваљујући Јавном комуналном предузећу „Екологија“, које се стара о чистоћи и уређености јавних површина.  У току јесење сезоне, када се грађани суочавају са већом количином природних отпада, за раднике екологије је и највише посла.

„Првенствено се бавимо изношењем био – отпада, наша екипа патролира редовно по нашим насељима. Не можемо да постигнемо да обиђемо сва насеља на територији општине Грачаница, али трудимо се да што више био – отпада сакупимо. Ми смо недавно упутили захтев општини Грачаници за који се надамо да ће бити позитиван одговор да се изврши та нека процена трошкова који су последица повећања цена, а да притом не оптеретимо грађане“, рекао је директор Екологије Дејан Димитријевић.

Грађани углавном уредно плаћају рачуне за чистоћу, али ће ускоро можда доћи до повећања истих што зависи од анализе тренутне ситуације.

Поред свих активности овог предузећа остаје апел суграђанима да и сами морају водити бригу о својој околини, бацати смеће на местима која су за то предвиђена и обратити се Екологији у случају да се морају решити већег отпада.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон