КосовоНасловна

Канцеларија за Косово и Метохију: Приведени радници Поште у Гораждевцу

Терор Аљбина Куртија над Србима на Косову и Метохији настављен је и данас привођењем радника „Поште“ у Гораждевцу, најјужнијој већински српској општини у покрајини, наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Возач В. М. и његов пратилац В. П. приведени су од стране Куртијеве полиције, а потом је и од управнице „Поште“ у Гораждевцу затражено да пође у станицу и да изјаву.

Акција Куртијеве полиције спроведена је како би била онемогућена исплата пензија житељима те српске енклаве, а са јасним циљем да се српском народу онемогући опстанак на вековним огњиштима.

Куртијеви друмски разбојници у полицијским униформама сатима су у Пећи испитивали приведене раднике поште, и  очигледно је да је у Приштини донета одлука да се Србима до краја укину сва људска права.

Канцеларија за Косово и Метохију у реалном времену информише релевантне међународне чиниоце о терору који се протеклих дана појачано одвија на Косову и Метохији, и очекујемо хитну и оштру реакцију како би се зауставио покушај прогона српског становништва из покрајине.

Позивамо наше грађане на Косову и Метохији да не наседају на провокације и да издрже, јер Србија ће пронаћи начин да им омогући исплату плата, пензија и социјалних давања.

Злочиначком деловању Аљбина Куртија, који на овај начин не демонстрира силу, већ нервозу и страх због попуштања међународне подршке његовом режиму, стаће се на пут, а његова страховлада се неумитно ближи крају, наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон