KosovoNaslovna

Mališani iz Orahovca i Štrpca u poseti Partizanu

Po godinama mali, ali po ljubavi prema Partizanovu i te kako veliki navijači crno-belih, Anđela i Ljubinka Dogandžić, Andrej i Luka Šarić, iz Orahovca i Štrpca ispunili su davnašnji san i posetili stadion svog omiljenog fudbalskog kluba.

Mališani sa Kosova su u Beograd došli uz pomoć humanitarne organizacije „Kosovski Zavet- Crveni Božur“ čiji je predsednik Danijel Tomić veliki navijač Partizana, pa su i njegovi sinovi Stefan i Luka pravili društvo drugarima sa Kosmeta. U pratnji su još bili suosnivač organizacije, Dajan Đaković, volnoter Borjan Krstić, kao i Andrejin i Lukin stric Dragan, prenosi zvaničan sajt FK Partizan.

Dečaci i devojčice su najviše vremena proveli u trofejnoj sali crno-belih, gde ih je dočekala marketing menadžer Partizana, Maja Krstajić i upoznala sa bogatom istorijom „parnog valjka“, a zatim su izašli na glavni teren, što je takođe, bila jedna od njihovih velikih želja.

Sa prvim čovekom humanitarne organizacije, Danijelom Tomićem dogovoren je i organizovani dolazak većeg broja mališana sa prostora Kosove  na neku od narednih utakmica Partizana. 

Izvor: Kosovo online

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button