КосовоНасловна

Малишани из Ораховца и Штрпца у посети Партизану

По годинама мали, али по љубави према Партизанову и те како велики навијачи црно-белих, Анђела и Љубинка Доганџић, Андреј и Лука Шарић, из Ораховца и Штрпца испунили су давнашњи сан и посетили стадион свог омиљеног фудбалског клуба.

Малишани са Косова су у Београд дошли уз помоћ хуманитарне организације „Косовски Завет- Црвени Божур“ чији је председник Данијел Томић велики навијач Партизана, па су и његови синови Стефан и Лука правили друштво другарима са Космета. У пратњи су још били суоснивач организације, Дајан Ђаковић, волнотер Борјан Крстић, као и Андрејин и Лукин стриц Драган, преноси званичан сајт ФК Партизан.

Дечаци и девојчице су највише времена провели у трофејној сали црно-белих, где их је дочекала маркетинг менаџер Партизана, Маја Крстајић и упознала са богатом историјом „парног ваљка“, а затим су изашли на главни терен, што је такође, била једна од њихових великих жеља.

Са првим човеком хуманитарне организације, Данијелом Томићем договорен је и организовани долазак већег броја малишана са простора Косове  на неку од наредних утакмица Партизана. 

Извор: Косово онлине

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон