Косово

Миладинов обишла малишане са КиМ на Копаонику: Предиван је осећај видети радост на лицима наше деце

Помоћница директора Канцеларије за КиМ,  Светлана Миладинов обишла је малишане са севера Косова, која пет дана бораве на Копаонику и поручила да ће се држава Србија, као и увек, трудити да улепша детињство деци са Косова.

Око тридесеторо деце из две Основне школе ,,Свети Сава“ Жеровница и ,,Бановић Страхиња“ из Бањске уживала су у активностима које су им обезбедили Канцеларија за КиМ у сарадњи са МК „Ресорт“ Копаоник. Посебно задовољство је за њих била вожња бобом.

,,Предиван је осећај видети на лицима наше деце радост осмех срећу, управо то нам је био циљ с обзиром на то да наша деца на простору Косова и Метохије одрастају у специфичним и изузетно тешким условима и за живот и за рад. Драго ми је и хвала пуно компанији МК Груп која је препознала потребу наше деце и ја им се у име Канцеларије за КиМ, у своје лично име и у име деце захваљујем и наравно, захвалност Скијалиштима Србије који су такође учесници у овој акциј“, нагласила је Миладинов. 

Она је додала да ће се Канцелариај за КиМ, као и увек, старати да  малишанима са Косова улепшају детињство,

,,Задовољство ми је што наша деца могу да бораве на овој лепој планини и што могу да се у овим условима друже, јер оваквој активности које Канцеларија подржава управо су и намењена томе да се деца социјализују, упознају лепоте наше земље Србије, да склапају пријатељства између себе и наравно да након свега тога се врате у своје родно место“, подвукла је Миладинов. 

Извор: ТВ Мост; фото: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон