КосовоНасловна

На бирачким местима у Косаничкој Рачи избори протичу без проблема

На бирачким местима у Косаничкој Рачи избори протичу без проблема, што је екипи РТВ Грачаница потврдио и председник Градске изборне комисије Јован Мирковић. Колоне аутомобила и аутобуса са бирачима са централног Косова непрестано су пристизале, било је и чекања у реду, али се гласање одвијало регуларно.

“Жао ми је да данас нису могли да дођу сви они који су хтели да подрже нашу државу и дају глас за боље сутра и бољу будућност. То су особе које су болесне и слабо покретне”, рекла је након гласања председница општине Грачаница Љиљана Шубарић.

Она је додала да јој је жао што сви грађани нису могли, захваљујући приштинским властима да остваре своје гласачко право.

“То је још један показатељ да се крше наша основна људска права. И ја очекујем да ће наш народ данас одабрати најбоље за своју породицу, и за своју будућност”, закључила је она.

Према незваничним информацијама добијеним са терена, а на основу броја људи који су из својих места кренули на гласање, излазност је до 14 часова била од 10 до 12 посто. Оно што је обележило ове изборе јесу свакако велике колоне возила са гласачима на прелазу Мердаре. Инцидената није било.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон