Локалне

Ново доставно возило уручено „Ђурђевку“

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић уручила је данас управи предшколске установе „Ђурђевак“ кључеве новог доставног возила.

Предшколској установи „Ђурђевак“ донирано је возило чију је куповину обезбедила Општина Грачаница уз помоћ међународне организације ИОМ.

Председница Шубарић посетила је данас са сарадницима предшколску установу „Ђурђевак“ и предајући кључеве новог возила казала је да осећа велико задовољство кад год је у прилици да помогне институцијама које брину о деци.

„Донација је обезбеђена на захтев директорице „Ђурђевка“ и радо смо одговорили позитивно на тај захтев јер је возило које је до сада било у употреби више пута сервисирано и више није за безбедну употребу. Сваку активност која за циљ има унапређење свакодневног живота наше деце општина је спремна да помогне јер тиме показујемо бригу за оно што је нама свима највредније а то су наша деца“, казала је Шубарић.

Директорица предшколске установе „Ђурђевак“ Радица Парлић захвалила се општини Грачаница и организацији ИОМ на новом возилу које ће бити од велике користи јер је старо расходовано.

„Осим за Брњицу храна се одавде из централне кухиње одвози и у Лапље Село, Чаглавицу, Преоце и овде до предшколске установе у Грачаници. Број деце се свакодневно повећава  јер упис код нас траје током целе године. Тренутно је уписано 412 малишана у седам објеката вртића“, казала је Парлић.

Вредност донације је 22 800 евра.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон