КосовоНасловна

Отворен шалтер Поштанске штедионице код Кончуља

Монтажна експозитура Банке Поштанска штедионица, код прелаза Бела Земља – Кончуљ, од данас је функционална. Удаљена је хиљаду и седам стотина метара од самог прелаза и радиће сваког дана од девет до 17 часова, осим недеље.

Банкомат за исплате у динарима у саставу експозитуре доступан је клијентима 24 часа седам дана у недељи.

На овом банкомату могу и корисници осталих банака подизати средства у динарима до 50 хиљада дневно, уз провизију од 0,5 одсто.

У овој експозитури ће се поред исплате плата, пензија, социјалне помоћи моћи обављати и други банкарски послови, као и у осталим објектима ове банке, потврдила је за Пулс Весна Михајловић, директорка Филијале ПШ Врање.

Отварањем шалтера код Кончуља решено је и питање овлашћења за подизање готовине.

По речима службенице банке само у току данашњег првог радног дана подигнуто је више од два милиона динара, од тога 1,2 милиона на банкомату.

Банка Поштанска штедионица током викенда поставила је четири монтажне експозитуре у непосредној близини прелаза Кончуљ, Мердаре, Јариње и Брњак да би својим клијентима са Косова омогућила континуитет у исплатама новчане готовине и што ближи приступ благајнама, банкоматима, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.

Извор: РТВ Пулс

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон