КосовоНасловна

Професор Ивица Јовановић из Косовске Каменице пронађен мртав

Професор средње Медицинске школе у Ропотову код Косовске Каменице Ивица Јовановић  пронађен је мртав нешто после 16 сати, потврдила је за Косово онлајн председница Привременог органа општине Косовска Каменица Тања Аксић.

Јовановић је нестао током јучерашњег дана, када је око 15 часова кренуо код фризера. Пошто се није вратио кући породица је кренула у потрагу за њим, а телефон му је последњи пут био доступан око 23 часа. Данас је најпре у суседном селу пронађен његов аутомобил. Убрзо после тога, нађено је и његово беживотно тело.

,,Управо ми је јављено да је пронађено беживотно тело Ивице Јовановића који је нестао јуче око 15 сати. У потрагу се данас након 24 сати укључила и Косовска полиција, а његово тело пронађено је на 300 метара од места где је пронађен његов ауто“, рекла нам је Аксић и додала да не зна више детаља.

На месту где је пронађено беживотно тело Јовановића тренутно се налазе возила Хитне помоћи, а очекује се долазак полиције.

Јовановић је према речима његових укућана пошао код фризера и касније се није јављао на телефонске позиве. Његов нестанак је пријављен истог дана Косовској полицији, али им је речено да је потребно да прође 24 сата од нестанка како би се полиција укључила у претрагу, што су и учинили данас,  сат времена пре него што је пронађено беживотно тело.

Ивица Јовановић рођен је 1969. године и био је угледни грађанин Косовске Каменице и дугогодишњи професор у средној Медицинској школи у Ропотову. Више детаља о његовој смрти биће познато након истраге која је у току.

Извор: Косово онлајн; фото: друштвене мреже

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон