НасловнаСрбија

Петар Петковић у посети код праунука војводе Живојина Мишића

Члан Председништва СНС Петар Петковић посетио је вечерас на Савском венцу Ђорђа Стојанца, праунука српског војсковође из Првог светског рата, војводе Живојина Мишића, а Стојанац га је, како је навео Петковић, замолио да “пуно поздрави председника Александра Вучића и пренесе му важну поруку“.

Петковић је на свом профилу на Инстаграму објавио фотографију са Стојанцем, и навео да му је рекао да “предаја није опција и да Србија не сме да стане“.

“Поздравите ми пуно нашег Александра, нека га Бог поживи и реците му да Србија не може да се препозна последњих 12 година колико је напредовала“, биле су речи за које је Петковић навео да му је рекао Стојанац, који је са мајчине стране праунук Живојина Мишића.

Петковић је навео да су се њих двојица “присетили славних времена и наших предака, уз поруку да нас они обавезују да се још снажније боримо за нашу Србију и нашу будућност“.

“Мудри Ђорђе каже да га највише боли када види српско нејединство док су пред Србијом велики изазови и да је најважније да наша Србија сачува своју слободарску политику“, написао је Петковић и цитирао речи Живојина Мишића: “Ко сме, тај може, ко не зна за страх, тај иде напред“.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон