НасловнаСрбија

Петковић: Опозиција ће своју предизборну тактику заснивати на бесомучном понављању најбезочнијих лажи

 У тој кампањи плаћених лажи Драгана Ђиласа и Драгана Шолака хорски учествују и Милош Јовановић и Бошко Обрадовић и Борко Стефановић и Срђан Миливојевић и тиме грађанима још једном показују да је глас за свакога од њих глас за Ђиласову тајкунску политику која ради директно против интереса српског народа на КиМ, а којој се једино Аљбин Курти радује – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

 У тој борби се не бирају средства иако су они последњи који би смели да икоме држе лекције о Косову и Метохији и одбрани националних интереса. Реч је о људима који полазе од себе и сопственог неморала и који су својом катастрофалном политиком унесрећили наш народ на Косову и Метохији, а свој неморал су вишеструко показали и доказали радећи против интереса сопствене државе и наших суанродника од Штрпца до Лепосавића.

 Лажне вести, попут оне којој су данас кумовали Ђилас и Шолак, о некаквом наводно тајном договору у Бриселу а који не постоји, биће у наредних месец и по дана наша политичка свакодневица, али колики год хор лажова био, и колико год они били гласни, нећемо се устезати да им сваки пут у лице кажемо да не говоре истину. 

 Из дана у дан имаћемо прилику да се уверавамо да, наспрам одговорне и државотворне Србије, стоји непринципијелна коалиција, коју повезује једино лакомост и жеља да се по сваку цену дође на власт, макар у том процесу били жртвовани пристојност и морал, и погажени сви државни и национални интереси.

 Управо супротно њиховим лажима, председник Вучић и државотворна политика Српске напредне странке једина су гаранција наставка одлучне борбе за Косово и Метохију, а опозициона коалиција лажних левичара и лажних десничара би преко ноћи Србију учинила вазалном државом и продала све за шаку подршке својих иностраних ментора. 

 Србија је у прошлости превише патила и превише научила да би је могла завести коалиција грамзивих тајкуна чија је једина идеологија новац и десних популиста и демагога којима ништа није свето, па ни држава – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон