NaslovnaSrbija

Petković: Opozicija će svoju predizbornu taktiku zasnivati na besomučnom ponavljanju najbezočnijih laži

 U toj kampanji plaćenih laži Dragana Đilasa i Dragana Šolaka horski učestvuju i Miloš Jovanović i Boško Obradović i Borko Stefanović i Srđan Milivojević i time građanima još jednom pokazuju da je glas za svakoga od njih glas za Đilasovu tajkunsku politiku koja radi direktno protiv interesa srpskog naroda na KiM, a kojoj se jedino Aljbin Kurti raduje – navodi se u saopštenju člana Predsedništva SNS Petra Petkovića.

 U toj borbi se ne biraju sredstva iako su oni poslednji koji bi smeli da ikome drže lekcije o Kosovu i Metohiji i odbrani nacionalnih interesa. Reč je o ljudima koji polaze od sebe i sopstvenog nemorala i koji su svojom katastrofalnom politikom unesrećili naš narod na Kosovu i Metohiji, a svoj nemoral su višestruko pokazali i dokazali radeći protiv interesa sopstvene države i naših suanrodnika od Štrpca do Leposavića.

 Lažne vesti, poput one kojoj su danas kumovali Đilas i Šolak, o nekakvom navodno tajnom dogovoru u Briselu a koji ne postoji, biće u narednih mesec i po dana naša politička svakodnevica, ali koliki god hor lažova bio, i koliko god oni bili glasni, nećemo se ustezati da im svaki put u lice kažemo da ne govore istinu. 

 Iz dana u dan imaćemo priliku da se uveravamo da, naspram odgovorne i državotvorne Srbije, stoji neprincipijelna koalicija, koju povezuje jedino lakomost i želja da se po svaku cenu dođe na vlast, makar u tom procesu bili žrtvovani pristojnost i moral, i pogaženi svi državni i nacionalni interesi.

 Upravo suprotno njihovim lažima, predsednik Vučić i državotvorna politika Srpske napredne stranke jedina su garancija nastavka odlučne borbe za Kosovo i Metohiju, a opoziciona koalicija lažnih levičara i lažnih desničara bi preko noći Srbiju učinila vazalnom državom i prodala sve za šaku podrške svojih inostranih mentora. 

 Srbija je u prošlosti previše patila i previše naučila da bi je mogla zavesti koalicija gramzivih tajkuna čija je jedina ideologija novac i desnih populista i demagoga kojima ništa nije sveto, pa ni država – navodi se u saopštenju člana Predsedništva SNS Petra Petkovića.

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button