НасловнаСрбија

Петковић: Рада Трајковић нема никакво морално, ни легитимно право да напада Александра Вучића

Све што је могла, Рада Трајковић ставила је на располагање свом газди Аљбину Куртију, чију такозвану владу, посебно снажно, подржава у време најстрашнијег прогона српског народа на Косову и Метохији, чиме је постала директни саучесник Куртијеве антисрпске политике и свих напада на Србе и српску децу на КиМ – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Није Рада Трајковић напустила Куртија и поднела оставку на фотељу, ни кад су Куртијеви специјалци пуцали у Стефана и Милоша Стојановића из Готовуше, ни када је њен шеф ослободио Азема Куртаја, ни када су његове параполицијски јединице претукле сестру и брата Дару и Кристијана из Житковца, ни када су пуцали у Србе на Бистричком мосту, ни када су Србима противправно одузимали земљу ни када су их хапсили и пребијали без икаквих доказа…

Због апанаже коју прима од Куртија, Рада Трајковић не сме да помене да је он главни кривац за сва злодела према Србима, али ју је зато српски народ на Косову и Метохији давно још прозрео, још када се са Бернаром Кушнером смејала на помен српских жртава у Жутој кући.

Зато нема никакво ни морално ни легитимно право да напада председника Александра Вучића, који се даноноћно бори за српске националне интересе на Косову и Метохији и јасно и гласно поручује њеном газди Аљбину Куртију да може да заборави на признање тзв. Косова и столицу у Уједињеним нацијама.

Нема сумње да би то и Рада Трајковић и они из српске опозиције попут Драгана Ђиласа са којим прави труле савезе против Срба са КиМ једва дочекали и Куртију све на тацни предали. Зато им зато смета председник Вучић јер док је он на власти не могу да тргују српским националним интересима и обезбеде Куртију признање. Зато им је и народ јасно рекао на свим досадашњим изборима да их неће, али их хоће у Приштини где им аплаудирају на сваки напад на председника Вучића и Србе са КиМ – наводи Петковић.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон