NaslovnaSrbija

Petković: Rada Trajković nema nikakvo moralno, ni legitimno pravo da napada Aleksandra Vučića

Sve što je mogla, Rada Trajković stavila je na raspolaganje svom gazdi Aljbinu Kurtiju, čiju takozvanu vladu, posebno snažno, podržava u vreme najstrašnijeg progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, čime je postala direktni saučesnik Kurtijeve antisrpske politike i svih napada na Srbe i srpsku decu na KiM – navodi se u saopštenju člana Predsedništva SNS Petra Petkovića.

Nije Rada Trajković napustila Kurtija i podnela ostavku na fotelju, ni kad su Kurtijevi specijalci pucali u Stefana i Miloša Stojanovića iz Gotovuše, ni kada je njen šef oslobodio Azema Kurtaja, ni kada su njegove parapolicijski jedinice pretukle sestru i brata Daru i Kristijana iz Žitkovca, ni kada su pucali u Srbe na Bistričkom mostu, ni kada su Srbima protivpravno oduzimali zemlju ni kada su ih hapsili i prebijali bez ikakvih dokaza…

Zbog apanaže koju prima od Kurtija, Rada Trajković ne sme da pomene da je on glavni krivac za sva zlodela prema Srbima, ali ju je zato srpski narod na Kosovu i Metohiji davno još prozreo, još kada se sa Bernarom Kušnerom smejala na pomen srpskih žrtava u Žutoj kući.

Zato nema nikakvo ni moralno ni legitimno pravo da napada predsednika Aleksandra Vučića, koji se danonoćno bori za srpske nacionalne interese na Kosovu i Metohiji i jasno i glasno poručuje njenom gazdi Aljbinu Kurtiju da može da zaboravi na priznanje tzv. Kosova i stolicu u Ujedinjenim nacijama.

Nema sumnje da bi to i Rada Trajković i oni iz srpske opozicije poput Dragana Đilasa sa kojim pravi trule saveze protiv Srba sa KiM jedva dočekali i Kurtiju sve na tacni predali. Zato im zato smeta predsednik Vučić jer dok je on na vlasti ne mogu da trguju srpskim nacionalnim interesima i obezbede Kurtiju priznanje. Zato im je i narod jasno rekao na svim dosadašnjim izborima da ih neće, ali ih hoće u Prištini gde im aplaudiraju na svaki napad na predsednika Vučića i Srbe sa KiM – navodi Petković.

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button