ВестиКосовоНасловна

Радојевић: На терену се виде резултати Куртијевих одлука и наводна “суспензија”

Милан Радојевић, бивши градоначелник Северне Митровице и члан Српске листе изјавио је да је Куртијевим одлукама овог месеца неколико десетина хиљада људи остало без својих зарађених личних доходака, пензија, помоћи државе за лечење болесних и социјално угрозених људи.

“Куртијевим одлукама је овога месеца неколико десетина хиљада људи остало без својих зарађених личних доходака, пензија, остало без помоћи државе за лечење болесних и социјално угрозених људи. Ипак најугроженије су хиљаде људи који новац примају ‘на руке’ преко Поште и не постоји могућност да га добију на другом месту или на други начин. У питању су хиљаде људи који су остали без својих зарађених пензија, стотине њих који су инвалиди, корисници помоћи за туђу негу и помоћ, болесни и немоћни”, наводи у објави на Фејсбуку Радојевић.

Како истиче, на терену се виде резултати Куртијевих одлука и наводна “суспензија”.

“Да ли је нормално у вашим земљама да влада напада старе и немоћне, болесне и оне најугроженије уместо да им помогне? Да ли бисте исто тако упутили “апел” и исказали “забринутост” да су у питању ваши родитељи?”, написао је Радојевић.

Извор: Фејсбук/Милан Радојевић

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон