НасловнаСрбија

РТВ Пулс: Гужве на бирачким местима у Врању

Сва бирачка места отворена су тачно у седам часова и у згради Хемијско технолошке школе у Врању где гласају грађани Косовског Поморавља. За сада све иде по плану, мада су гужве велике. јавља РТВ Пулс.

Грађани Косовског Поморавља добро су се припремили за данашњи изборни дан и кренули на време.

Екипа РТВ Пулс испратила је групу Срба који су кренули на гласање из Горњег Кусца, а тако је било и у Косовској Каменици, Новом Брду и местима у општини Косовска Витина. После гужви на прелазу Бела Земља, стигли су на бирачка места која су отворена за њих у у згради Хемијско технолошке школе која се налази у близини болнице у Врању.

Изборни материјал стигао је на време, а од седам часова стекли су све сви услови да гласање може да почне, како је и планирано.

Гужве су на бирачким местима очекивано велике. Око осам часова чекало се дуже од 45 минута, а највише гласача је у јутарњим часовима било из општина Гњилане и Косовска Каменица.

На бирачким местима у згради Хемијско технолошке школе у Врању данас ће овде гласати 16.132 бирача из четири општине Косовско-поморавског управног округа: Гњилане, Косовска Каменица, Ново Брдо и Косовска Витина.

Извор: РТВ Пулс

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон