ДруштвоЛокалнеНасловна

Саднице и цвеће за школу у Сувом Долу

Школско двориште у Сувом Долу данас је оплемењено новим садницама цвећа, зимзеленог и украсног дрвећа захваљујући позитивном одговору општине Грачаница на захтев деце из овог места која основну школу похађају као део основне школе „Браћа Аксић“ у Липљану. Саднице им је уручила председница проф. др Љиљана Шубарић.

На идеју да се уреди школско двориште дошла је дугогодишња наставница биологије Гордана Тоскић са својим ученицима како би у склопу ваннаставних активности радили на еукацији и значају ботаничке баште.

Истурено одељење основне школе данас је посетила председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић заједно са директорицом општинског одељења образовања Бранкицом Нићић како би им уручила саднице где су их заједно са основцима из Сувог Дола и запосленима посадили у дворишту школе.

У име ученика, родитеља и целог колектива ОШ „Браћа Аксић“ општини Грачаница захвалила се директорица Љиљица Рашић.

Основну школу у Сувом Долу похађа око тридесет ученика од првог до осмог разреда у новом школском објекту који је општина Грачаница изградила и предала на употребу наставницима и деци пре годину и по дана.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон