ВестиКосово

СЛ: Нека радост данашњег дана окрепи наш народ широм света, а посебно на КиМ

У име Српске листе патријарху српском Порфирију, владики Рашко-призренском и косовско-метохијском Теодосију, свештенству и монаштву наше свете цркве, нашем верном народу ма где живео честитамо најрадоснији српски празник Васкрс традиционалним поздравом ХРИСТОС ВАСКРСЕ. ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

 Нека радост данашњег дана окрепи наш верни народ широм света, а посебно на нашем Косову и Метохији, и да снаге да се изборимо са свим недаћама и неправдама које су се надвиле над нашим народом и нашом црквом. 

Да останемо и опстанемо чувајући Косово и Метохију за генерације које долазе. 

 Нека уз Божији Благослов јединство, мир и братска љубав буду утеха и ослонац свима нама у овим тешким временима а пут којим иде наш народ буде исти онај који су зацртали наши преци од Светога Саве до данас. 

 Нека би Бог био уз нас у данима и годинама пред нама како би наша отаџбина била и остала снажна и јака као светионик слободе и мира за све народе који у њој живе. 

 Да светост данашњег празника обасја душе све наше браће и сестара у расејању и да им снаге да истрају и ако Бог да врате се на наше Косово и Метохију.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон