Косово

СЛ: Одбацујемо оптужбе Радосављевића за пожар у објекту у Лепосавићу

Категорички одбацујемо неосноване оптужбе Ненада Радосављевића сарадника лажног градоначелника Љуљзима Хетемија у општини Лепосавић, и Куртијевог послушника Арбера Вокрија који су без икаквих доказа уперили прст у Српску листу, председника Вучића и часне Србе и оптужио нас за пожар који је оштетио помоћне просторије у поседу Ненада Радосављевића, иако полицијски прелиминарни извештаји, по речима заменика командира Ветона Ељшанија, говоре о електричној инсталацији као највероватнијем узроку пожара, саопштила је Српска листа.

„Имајући на уму недавне јавне изјаве Куртијевог сарадника Радоице Радомировића о томе како се “најбоље пале аутомобили” а који је сарадник и поменутог Ненада Радосављевића, можда би боље било да је господин Радосављевић пре изречених лажи упитао свог пајтоса о овом несрећном случају а не да по матрици режима из Приштине без доказа упире прстом према Српској листи. 

Са друге стране изненађујуће је да су осуде, снимци и слике са места догађаја у режији Арбера Вокрија изостале када су запаљени аутомобили часних и поштених грађана Лепосавића попут власника портала Косово онлајн и начелнице општинске управе. Шта је мерило по коме су Вокрију нека паљења за осуду, а нека не или чак за ћутање које изгледа као знак одобравања? Да ли то значи да је о тим пироманским актима знао нешто више па није желео да их помиње“, стоји у саопштењу Српске листе.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон