Косово

Српска листа: Притисци на српски народ на Косову и Метохији долазе од стране косовских институција које спроводе институционално насиље

Притисци на српски народ на Косову и Метохији долазе од стране косовских институција које спроводе институционално насиље на локалном и централном нивоу против нашег народа. У тој борби против свега што је српско свесрдну подршку добијају и од истрошених политичара упитног менталног стања попут Момчила Трајковића који лажима и клеветама жели да постане миљеник Приштине – наводи у саопштењу Српска листа. 

Као да његова недела из прошлости док се питао за имовину друштвеног предузећа Ратар из Чаглавице нису довољна препорука режиму у Приштини. 

 Никако Трајковић да се помири са судбином да га је због његових непочинстава српски народ са Косова и Метохије политички одбацио. Шта више, он ових дана држи говоре и придике председнику Вучићу и Српској листи надајући се да су Срби заборавили како је у његове време нестајала Чаглавица, како се мењала власничка структура земљишта и насељавали Албанци у чисто српска села. 

Жели Трајковић да се опет пита и да другима служи, или жели да опет има привилегије као у време досовског режима и поново буде део малверзација са припејд допунама. 

 Па и данас, овај умишљени лидер води сијасет поступака пред државним органима Републике Србије заступајући Албанце, а не Србе јер му се живот увек сводио на ону, ко да више а Српска листа и председник Вучић никада и никоме, па ни Трајковићу неће плаћати рекет већ ће се увек и свуда борити за српски народ.

 Ипак, невероватна је лакоћа којом Трајковић и њему сличну нападају Вучића, Српску листу, Србију… а против Приштине и Куртијевог режима не проговори ни реч. Неће да им се замера јер од њих очекује функције и апанаже – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон