КосовоНасловна

Српска листа: Признање председнику Вучићу што је свету пренео истину о страдању српског народа

Председник Александар Вучић одржао је вечерас историјски говор у Савету безбедности Уједињених нација где је читавом свету предочио апсолутну истину – да Аљбин Курти данас над Србима на Косову и Метохији спроводи злочин против човечности намерно креирајући неподношљиве услове живота за наш народ. Он је пред очима читавог света стао чврсто у одбрану српског народа на Косову и Метохији и принципа међународног права – наводи се у саопштењу Српске листе.

У име српског народа са Косова и Метохије одајемо признање председнику Александру Вучићу што је читавом свету пренео истину о страдању српског народа на овим просторима од стране режима Аљбина Куртија и намере Куртија да протера српски народ и угрози мир на Западним Балкану.

Као прави државник, председник Вучић се у Савету безбедности Уједињених нација пред најмоћнијим земљама света храбро као лав борио за опстанак и останак српског народа на својим вековним огњиштима и указао на потребу да читав демократски свет стане у заштиту нашег народа.

Поносни смо и храбри нас чињеница да нашу државу и наш народ у овим тешким временима води председник Вучић који је више пута до сада доказао колико му је стало до Србије и Срба, а посебно нашег народа на Косову и Метохији – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон