Косово

Српска листа: Радоица Радомировић је и даље на слободи и поред организовања криминалне групе за вршење кривичних дела

Радоица Радомировић и поред свих доказа о умешаности у кривична дела у општини Лепосавић почињена против часних грађана ове општине остаје на слободи јер је доушник косовске полицији те потказује часне Србе албанским инспекторима који их након тога прогоне и хапсе, малтретирајући и њих и њихову децу и породице – наводи се у саопштењу Српске листе.

 Ово се да јасно закључити након најновијег снимка који је објављен на друштвеним мрежама где се јасно чује како Радоица Радомировић сарађује са албанским инспекторима и помаже им да лоцирају часне Србе у општини Лепосавић, зарад ситног ћара и мало привилегија.

Овај снимак је довољан доказ да објасни како је могуће да и поред доказа да је организовао криминалну групу за вршење кривичних дела и угрожавање мира и сигурности грађана у општини Лепосавић Радомировић није иза решетака. А поред овог снимак, то да је под заштитом Аљбина Куртија потврђује и снимак од пре пар дана на коме се чује како он са замеником министра локалне самоуправе у Приштини и лажним градоначелником Љуљзимом Хетемијем планира отимање станове које је за расељена лица, младе брачне парове у социјално угрожене грађане градила Влада Републике Србије. 

 Косовска полиција и званичници се хвале камерама, па да се подсетимо да постоје и видео снимци где чланови групе Радоице Радомировића користе дрогу у радно време у просторима општине Лепосавић. Постоје и више аудио снимака на коме сазнајемо да је Радомировић тренер за паљење аутомобила и плацева, како подстрекава друге да чине кривична дела те гарантује заштиту, али до данас није ухапшен нити процесуиран – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон