Косово

Српска листа: Срамно је на шта су послушници Куртијевог режима спремни само да би добили место крај Куртија

Најновији аудио снимак који данас кружи друштвеним мрежама на коме се чује како члан Куртијеве Владе Радоица Радомировић врши притисак на Србе како би етикетирали једни друге, лажно их оптуживали и тиме створили основу да се што више Срба протера са Косова и Метохије показује какав је он човек, чиме се све режим у Приштини служи, и зашто је Радоица Радомировић и даље на слободи, заштићен да може да слободно врши кривична дела и организује криминалне групе, наводи се у саопштењу Српске листе.

Срамно је и јадно на шта су послушници Куртијевог режима спремни само да би добили фотеље или место крај Куртија, који свакога дана чини све да на овим просторима буде што мање Срба. 

Очигледно је и да су неки кругови из међународне заједнице са разлогом ћутали на Радомировићева кривична дела, јер им је он успоставио систем за прикупљање лажних података како би могао да етикетира Србе и свакога ко је частан и другачији од њега те могао да их поткаже режиму у Приштини, који је са друге стране познат да за оптужбе и притвор против Срба не тражи никакве доказе. 

Да ли овакво деловање режима у Приштини представља једно демократско друштво у Европи 21. века? Да ли овакви људи могу бити саговорници међународним представницима? Да ли су то Срби по мери неких странаца? То су питања на која очекујемо одговор од међународних представника, наводи се у саопштењу Српске листе.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон