ВестиКосово

Српска листа:Србија гарантује радна места свим радницима Поштанске штедионице

Док са свих страна трају напади на нашу државу и наш народ пресвучени ДСС и имагинарни покрет без чланова Отаџбина лешинаре и покушавају да одговорност за малтретирање Срба са Куртијевог режима пребаце на државу Србију и председника Вучића, наводи у достављеном сопштењу Српска листа.

 Срамно је да се без иједне чињенице, иако им је то манир, у медије пласирају безочне лажи. Тако су ови лешинари заборавили да је држава чинила све да се кроз преговоре у Бриселу пронађе решење за динар и функционисање Поштанске штедионице и да је седам рунди у дијалогу било посвећено настојању да се пронађе решење, док Приштина све време жели насиље. 

 Држава је са своје стране учинила све да заштити све Србе који имају примања из буџета Републике Србије, отворила алтернативне пословнице, гарантује радна места свим радницима Поштанске штедионице а месецима се свим дипломатским средствима бори против ове једностране акције Приштине. А шта су урадиле квази патриоте? Ништа! Као по обичају. Већ чекају да лешинаре и досипају со на рану. 

 Шта више, постаје провидно како никада не смеју једну реч прекора да упуте Куртију и његовим послушницима, али су врло грлати када треба напасти сопствену земљу и председника Вучића.

Саопштење:Српска листа

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон